Over Groba

Groba Voedersystemen BV is ontstaan vanuit de varkenshouderij van familie De Groot uit Balgoij. In de jaren ’80 was het bedrijf toe aan een nieuwe stalinrichting. De voedersystemen die de markt destijds aanbood, voldeden niet aan de eisen van familie De Groot. Er bestonden alleen modellen die te veel voer verspilden en onhygiënisch waren. Onnodig, vond de familie De Groot. Zij bedachten een nieuw rond voedersysteem en ontwierpen een prototype. Met succes!

Groba feeding systems Wijchen

Groba feeding systems is gevestigd in Wijchen, centraal in Nederland en dichtbij Duitsland. Een uitstekende uitvalsbasis. Varkenshouderijen wereldwijd maken inmiddels gebruik van Groba’s voedersystemen. Het dealernetwerk strekt zich uit over heel Nederland. Daarnaast werkt Groba met importeurs in Europa, Afrika, Amerika, China en andere landen.

Groba’s voedersystemen voor varkenshouderij

Met persoonlijk advies en service stimuleert Groba varkenshouders om op een hoger level te komen. Dat wil zeggen: meer produceren op een verantwoorde manier. Dat kan alleen met behulp van hoogwaardige systemen. Wil je weten welke systemen voor jouw stal geschikt zijn? Als voormalig varkenshouder weten we wat varkenshouders verwachten. Vraag om advies en we vertellen je alles over de voordelen van onze verschillende systemen. Neem vrijblijvend contact op.