Over Groba

Groba Voedersystemen BV is ontstaan vanuit de varkenshouderij van familie De Groot uit Balgoij. Zij ontworpen een nieuw voedersystem, hygiënischer en met minder verspilling.

Vanaf 2023 wordt Groba Feeding Systems B.V. gerund door Lieke en Daan Boekhorst. Zij werken vanuit de praktijk en hebben een varkensbedrijf van 880 zeugen en 6000 vleesvarkens, een handel in tweedehands stalinrichting Boekhorst Trading en een handel in voeradditieven en toevoegingen voor homogene mest: Farminc.

De familie Boekhorst werkt zelf al vanaf het begin met de ronde bakken, kennen het product door en door en zijn overtuigd van de kwaliteit.

Groba Feeding Systems Horssen

Groba feeding systems is gevestigd in Horssen, centraal in Nederland en dichtbij Duitsland. Een uitstekende uitvalsbasis. Varkenshouderijen wereldwijd maken inmiddels gebruik van Groba’s voedersystemen. Het dealernetwerk strekt zich uit over heel Nederland. Daarnaast werkt Groba met importeurs in Europa, Afrika, Amerika, China en andere landen.

Groba’s voedersystemen voor varkenshouderij

Met persoonlijk advies en service stimuleert Groba varkenshouders om op een hoger level te komen. Dat wil zeggen: meer produceren op een verantwoorde manier. Dat kan alleen met behulp van hoogwaardige systemen. Wil je weten welke systemen voor jouw stal geschikt zijn? Als voormalig varkenshouder weten we wat varkenshouders verwachten. Vraag om advies en we vertellen je alles over de voordelen van onze verschillende systemen. Neem vrijblijvend contact op.